Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам

Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам


Кои начини на плаќање можам да ги користам?

Постои единствен список на начини на плаќање достапни за Виетнам:

 • Виеткомбанк
 • Виетинбанк
 • MoMo
 • Виетнам QR
 • Techcombank
 • ACB
 • Ексимбанк Виетнам
 • ДонгА банка
 • Сакомбанк
 • Банкарски картички
 • Совршени пари
 • Кина UnionPay
 • Нетлер
 • AstroPay картичка
 • Скрил
 • Луну
 • Биткоин
 • ЕТХ
 • Тетер


Како да направам депозит


Депонирајте користејќи Desktop

Кликнете на копчето „Плаќања“.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Одете на страницата Депозит.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Изберете начин на плаќање и внесете го износот на вашиот депозит. Минималниот износ на депозит е само $10/€10. Сепак, тоа може да варира за различни земји.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Системот може да ви понуди бонус за депозит, искористете го бонусот за да го зголемите депозитот.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Ако надополнувате со банкарска картичка, можете да ги складирате деталите за вашата картичка за да направите депозити со еден клик во иднина.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Кликнете на синото копче „Плати...“.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Внесете ги податоците на картичката и кликнете на „Плати“.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Сега можете да тргувате на вистинска сметка.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам

Депонирајте користејќи мобилен уред

Кликнете на копчето „Депозит“.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Изберете начин на плаќање и внесете го износот на вашиот депозит. Минималниот износ на депозит е само $10/€10. Сепак, тоа може да варира за различни земји.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Системот може да ви понуди бонус за депозит, искористете го бонусот за да го зголемите депозитот.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Ако надополнувате со банкарска картичка, можете да ги складирате деталите за вашата картичка за да направите депозити со еден клик во иднина.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Кликнете на „Плати...“.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Внесете ги податоците на картичката и кликнете на зеленото копче „Плати“.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам
Сега можете да тргувате на вистинска сметка.
Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Vietcombank, VietinBank, Techcombank, ACB, Eximbank, DongA Bank, Sacombank), електронски плаќања и криптовалути во Виетнам

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Кога ќе се кредитираат средствата?

Средствата обично се кредитираат на трговските сметки брзо, но понекогаш може да потрае од 2 до 5 работни дена (во зависност од вашиот давател на плаќања.)

​​Ако парите не се кредитираат на вашата сметка веднаш откако ќе направите депозит, ве молиме почекајте 1 час. Ако по 1 час сè уште нема пари, почекајте и проверете повторно.

Префрлив средства, но тие не беа кредитирани на мојата сметка

Проверете дали трансакцијата од ваша страна е завршена.

Ако трансферот на средства беше успешен од ваша страна, но износот сè уште не е кредитиран на вашата сметка, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка преку разговор, е-пошта или телефонска линија. Сите информации за контакт ќе ги најдете во менито „Помош“.

Понекогаш има некои проблеми со платните системи. Во вакви ситуации, средствата или се враќаат на начинот на плаќање или се кредитираат на сметката со задоцнување.

Дали наплаќате такса за брокерска сметка?

Доколку клиентот не извршил тргување со жива сметка или/и не депонирал/повлекол средства, на нивните сметки ќе се наплатува месечен надомест од 10 американски долари (десет американски долари или негов еквивалент во валутата на сметката). Ова правило е вградено во регулативите за нетргување и политиката за KYC/AML.

Доколку нема доволно средства на корисничката сметка, износот на надоместокот за неактивност е еднаков на состојбата на сметката. Нема да се наплаќа такса на сметка со нулта салдо. Доколку нема пари на сметката, не се плаќа долг кон компанијата.

На сметката не се наплаќа надоместок за услуга под услов корисникот да направи една трговска или нетргувачка трансакција (депонирање/повлекување средства) на неговата сметка во живо во рок од 180 дена.

Историјата на такси за неактивност е достапна во делот „Трансакции“ на корисничката сметка.

Дали наплаќате провизија за уплата/повлекување средства?

Не, компанијата ги покрива трошоците за таквите провизии.

Како можам да добијам бонус?

За да добиете бонус, потребен ви е промотивен код. Го внесувате кога ја финансирате вашата сметка. Постојат неколку начини да добиете промотивен код:

– Може да биде достапен на платформата (проверете го табот Депозит).

– Може да се добие како награда за вашиот напредок на Traders Way.

– Исто така, некои промотивни кодови може да бидат достапни во официјалните групи/заедници на социјалните медиуми на брокерите.


Бонуси: Услови за користење

Целата добивка што ја остварува трговецот му припаѓа нему/неа. Може да се повлече во секој момент и без никакви дополнителни услови. Но, имајте во предвид дека самите не можете да ги повлечете средствата од бонус: ако поднесете барање за повлекување, вашите бонуси се изгорени.

Бонусните средства на вашата сметка се сумираат ако примените бонус промотивен код при депонирање дополнителни пари.

Пример: На неговата сметка, трговецот има 100 долари (сопствени средства) + 30 долари (бонус средства). Ако тој/таа додаде 100 долари на оваа сметка и примени бонус промотивен код (+ 30% од износот на депозитот), состојбата на сметката ќе биде: 200 УСД (сопствени пари) + 60 УСД (бонус) = 260 УСД.

Промотивните кодови и бонусите може да имаат единствени услови за користење (период на важност, износ на бонус).

Ве молиме имајте предвид дека не можете да ги користите парите од бонус за да платите за карактеристиките на пазарот.

Што се случува со моите бонуси ако откажам повлекување средства?

Откако ќе поднесете барање за повлекување, можете да продолжите да тргувате користејќи го вкупното салдо додека бараниот износ не се задолжи од вашата сметка.

Додека вашето барање се обработува, можете да го откажете со кликнување на копчето Откажи барање во областа за повлекување. Ако го откажете, и вашите средства и бонуси ќе останат на место и достапни за користење.

Ако бараните средства и бонуси се веќе дебитирани од вашата сметка, сепак може да го откажете барањето за повлекување и да ги вратите бонусите. Во овој случај, контактирајте со поддршката за корисници и побарајте помош од нив.
Thank you for rating.