Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Scotiabank Mexico, Banorte, Bancomer), електронски плаќања (OXXO, SPEI, 7_Eleven, Walmart) и криптовалути во Мексико
Упатства

Депонирајте пари во Olymp Trade преку банкарски картички (Visa, Mastercard, China UnionPay), Интернет банкарство (Scotiabank Mexico, Banorte, Bancomer), електронски плаќања (OXXO, SPEI, 7_Eleven, Walmart) и криптовалути во Мексико

Кои начини на плаќање можам да ги користам? Постои единствен список на начини на плаќање достапни за Мексико: Банкарски картички Скрил OXXO SPEI...
Како да депонирате и повлечете пари од Olymp Trade со е-паричник Skrill
Упатства

Како да депонирате и повлечете пари од Olymp Trade со е-паричник Skrill

Системите за електронско плаќање стануваат сè попопуларни. На луѓето им здодеа да плаќаат огромни банкарски провизии и да чекаат со денови додека не им се префрлат средствата. Во однос на квалитетот на услугата, платните системи одамна се пред традиционалните банки или, барем, ги достигнаа банките. Тие успеаја да ги отстранат недостатоците на традиционалните трансфери и да понудат најдобри финансиски услови.
Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Olymp Trade
Упатства

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Olymp Trade

Како да се регистрирате во Olymp Trade Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со кор...
Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете
Упатства

Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете

Тие никогаш не блокираат сметки бидејќи корисниците успеваат да тргуваат на платформата и да заработат. Клиентот мора да преземе одредени активности што ги прекршуваат условите од неговиот договор со брокерот. Еве ја нашата нова статија за ЧПП за најчестите причини за прекин на деловниот однос помеѓу Olymp Trade и трговецот. Исто така, ќе најдете препораки како да ја вратите вашата сметка на платформата.
Која е карактеристиката за повеќе сметки на Olymp Trade? Кои придобивки ги нуди
Упатства

Која е карактеристиката за повеќе сметки на Olymp Trade? Кои придобивки ги нуди

Во тргувањето, како и со секој друг деловен потфат, важно е да имате голема контрола врз вашите инвестиции, добивки и загуби. Без него, нема да можете да тргувате толку ефикасно и профитабилно колку што можете. Затоа имплементиравме Multi Accounts, бидејќи ви овозможува подобро да управувате со вашите финансии. Сега, ајде да видиме како функционира и што има да понуди.
Како да преземете и инсталирате апликација Olymp Trade за мобилен телефон (Андроид, iOS)
Упатства

Како да преземете и инсталирате апликација Olymp Trade за мобилен телефон (Андроид, iOS)

Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Olymp Trade на телефон со iOS Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено...