Depozitoni para në Olymp Trade nga India
Tutoriale

Depozitoni para në Olymp Trade nga India

Cila metodë për të bërë një depozitë duhet të përdorë një tregtar në Indi? Mënyrat e pagesave bankare, sistemet elektronike të pagesave dhe madje edhe transfertat e bitcoin - tregtarët mund t'i përdorin këto opsione për të plotësuar llogaritë e tyre Olymp Trade. Metodat më të njohura janë trajtuar në këtë artikull. Platforma Olymp Trade është e disponueshme për përdoruesit nga dhjetëra vende në të gjithë botën. Çdo rajon ka grupin e vet të mënyrave të pagesës, të cilat mund të përdoren për të depozituar dhe tërhequr fonde në/nga llogaria juaj, duke përfshirë kartat bankare (Visa/MasterCard) si dhe sistemet elektronike të pagesave. Ky artikull do t'ju ofrojë informacione se si të depozitoni dhe tërhiqni fonde nëse bëni tregti në Indi.
Si të depozitoni dhe tërhiqni para nga Olymp Trade me një portofol elektronik Skrill
Tutoriale

Si të depozitoni dhe tërhiqni para nga Olymp Trade me një portofol elektronik Skrill

Sistemet e pagesave elektronike po bëhen gjithnjë e më popullore. Njerëzit janë lodhur duke paguar tarifa të mëdha bankare dhe duke pritur me ditë derisa fondet e tyre të transferohen. Për sa i përket cilësisë së shërbimit, sistemet e pagesave kanë qenë prej kohësh përpara bankave tradicionale, ose, të paktën, kanë arritur hapin e tyre me bankat. Ata arritën të eliminojnë mangësitë e transfertave tradicionale dhe të ofrojnë kushtet më të mira financiare.
Si të kontaktoni mbështetjen e Olymp Trade
Tutoriale

Si të kontaktoni mbështetjen e Olymp Trade

Keni një pyetje tregtare dhe keni nevojë për ndihmë profesionale? Nuk e kuptoni se si funksionon një nga tabelat tuaja? Ose ndoshta keni një pyetje për depozitë/tërheqje. Cilado qoftë arsyeja, të gjithë klientët përballen me pyetje, probleme dhe kuriozitete të përgjithshme rreth tregtimit. Për fat të mirë, Olymp Trade ju ka mbuluar pavarësisht se cilat janë nevojat tuaja individuale. Këtu është një udhëzues i shpejtë ku mund të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja. Pse keni nevojë për një udhëzues? Epo, sepse ka një sërë llojesh të ndryshme pyetjesh dhe Olymp Trade ka burime të alokuara posaçërisht për t'ju vënë në rrugën e duhur dhe për t'u kthyer për të bërë atë që dëshironi - tregtimin. Nëse keni një problem, është e rëndësishme të kuptoni se nga cila fushë e ekspertizës do të vijë përgjigja. Olymp Trade ka një bollëk burimesh duke përfshirë një FAQ të gjerë, bisedë në internet, faqe arsimore/trajnuese, një blog, uebinarë të drejtpërdrejtë dhe kanal në YouTube, email, analistë personalë dhe madje edhe telefonata direkte në linjën tonë telefonike. Pra, ne do të përshkruajmë se çfarë është çdo burim dhe si mund t'ju ndihmojë.
Leva 1:500 Olymp Trade Trading Brokers me MetaTrader 4 (MT4)
Tutoriale

Leva 1:500 Olymp Trade Trading Brokers me MetaTrader 4 (MT4)

Olymp Trade kërkon të krijojë kushtet më të favorshme për klientët e saj duke përdorur jo vetëm platformën Olymp Trade por edhe MetaTrader4. Është MT4 që tregtarët tanë shpesh i referohen si pika e tyre fillestare e rritjes për shkak të funksionalitetit jashtëzakonisht të larmishëm të programit. Ne vazhdojmë të zhvillojmë mbështetje për MetaTrader 4, dhe së fundmi kemi ndërmarrë një sërë hapash të rëndësishëm për ta bërë përdorimin e platformës më fitimprurëse dhe komode. Në këtë artikull ne do të shtjellojmë këto hapa dhe do t'ju kujtojmë disa veçori tërheqëse të MetaTrader 4.